Galéria

HVG-Aon Hewitt Legjobb Munkahely Felmérés 2006: Felsővezetői Kerekasztal

A Legjobb Munkahely Felmérés hagyományaihoz híven idén is megrendezésre került a Felmérés záróeseménye, a Felsővezetői Kerekasztal, amelynek időpontja idén 2006. november 21. volt. A rendezvényen megjelent ügyvezetőket, illetve HR-vezetőket elsőként Csépai Martin (ügyvezető - Aon Hewitt Humán Tanácsadó Kft.), Szauer Péter (vezérigazgató - HVG), majd dr. Tarcsi Gyula (Szociális és Munkaügyi Minisztérium, koordinációs szakállamtitkár) köszöntötte.

A bevezetõt követõen, az első panelbeszélgetés keretében dr. Breitner Miklós (HVG) beszélgetett a Felmérés idei 3 első helyezettjével (Somosi László – PANNONPOWER Társaságcsoport, Markovich Béla – MAPEI Kft., Vityi Péter – Microsoft Magyarország Kft.)  „Küzdelem a tehetségekért és a tehetségekkel” témában.


Egy rövid szünet után, melyben a jelenlévőknek egy játékos feladattal kellett megküzdeniük, dr. Szelecki Zsolt (Aon Hewitt, Emerging Marktes Lead, London) moderálásával az idei Legjobb Munkahely Felmérés első számú vezetői osztották meg vezetési tapasztalataikat az egybegyűltekkel.

A kerekasztal-beszélgetés végén a résztvevőknek – miután tudásszomjukat már csillapították – a Gerbeaud jóvoltából jobbnál jobb kulináris élvezetekben lehetett részük.

View the Latest 
Results of the Best Employers Study


Global Best Employer Study


Study Results 2010