Partnereink

A Napi Gazdaság független üzleti és pénzügyi hírlap, az üzleti élet egyik legfontosabb hírforrása, melyet 2011-ben naponta átlagosan 32.000 fő olvasott.

Tárgyszerű és mértéktartó írásaival a gazdasági és vállalati irányítók, a pénz- és tőkepiaci befektetők döntéseit támogatja. Mondandóját, hangnemét és stílusát visszafogott és megbízható szakszerűség jellemzi, szerkesztőinek felkészültségét a piac több szakmai díjjal is elismerte.

Az üzleti-pénzügyi hírek mellett kiemelt hangsúlyt helyez a hírek, események következményeinek, hatásainak bemutatására. A lap célja, hogy olvasóit mérvadó elemzésekkel, megbízható háttér-információkkal lássa el, amelyek a sikeres üzleti döntéseik meghozatalában nélkülözhetetlenek.

A Napi Gazdaság a főlap megjelentetésén kívül színes mellékletekkel, tematikus oldalakkal, valamint önálló internetes kiadásával, a Napi Gazdaság Online-nal (www.napi.hu) igyekszik a szolgáltatását bővíteni és olvasóinak az igényeit kielégíteni.

Önálló kiadványai közül kiemelkedik A 100 leggazdagabb, amely az elmúlt öt év nagy sikere után új szerkezetben, kibővült tartalommal, de a megszokott pontossággal és megbízhatósággal 2012-ben ismét a standokon lesz.

A Napi Gazdaság és a Napi Gazdaság Online 2001 szeptemberétől folyamatosan szervez gazdasági szakkonferenciákat, melyek a kapcsolatépítésen túl segítséget nyújtanak mind az üzleti, mind a pénzügyi döntések meghozatalához. Az eddigi rendezvényeknek kiemelkedő sajtóvisszhangjuk volt, de talán ennél is fontosabb, hogy valamennyi konferencia maximálisan megfelelt az előadók, szervezők, támogatók, valamint a résztvevők várakozásainak is.


View the Latest 
Results of the Best Employers Study


Global Best Employer Study


Study Results 2010