VilággazdaságA budapesti Hotel InterContinentalban jól felszerelt, kényelmes, elegánsan berendezett szobák és lakosztályok várják a vendégeket, melyek mind az üzleti, mind a szabadidős utazók igényeit tökéletesen kielégíti. Gyönyörű kilátás a Lánchídra, a Dunára és a Budai Várra!

A hotel konferenciatermei bármely típusú rendezvényre kiváló megoldást nyújtanak, legyen szó egy 10 fős üzleti tárgyalásról vagy akár egy 850 fős konferenciáról. A szálloda első emeletén összesen 12 terem található, melyek természetes megvilágítással és a legmodernebb audio-vizuális berendezésekkel rendelkeznek. A maga 740 négyzetméteres alapterületével, amely Budapesten egyedülállónak tekinthető, a Bálterem ideális helyszínül szolgál különleges alkalmak megünneplésére.

A vendégek a korszerő SPA InterContinental által nyújtott szolgáltatásokat is élvezhetik, a négy ízlésesen kialakított helyiség egyikében, de rendelkezésére áll továbbá egy úszómedence, szauna, gőzfürdő, valamint éjjel-nappal nyitva tartó fitnesz terem. A szálloda emellett különleges kulináris élvezeteket is kínál: a szezonnak megfelelő gourmet eseményekkel kedveskedik az odalátogatóknak.

View the Latest 
Results of the Best Employers Study


Global Best Employer Study


Study Results 2010